Zoeken
  • Ellen of XellenT Design

In het groot...

Enkele dagen geleden besloot ik mijn geluk te wagen via vakantieveilingen. Jullie kennen dat zeker wel, die app/website waar je voor belachelijke prijzen kan bieden op alles van aardewerken potjes tot zebra-gestreepte tapijten, en alles daartussenin.


Ik bood voorzichtig, wachtte tot de allerlaatste seconde en BAM, geluk. Althans, dat hoopte ik toch. Ik kocht een foto-canvas van een website waar ik nooit eerder iets van fotoproducten kocht. Het kon dus alle kanten uit...


www.canvascompany.be, dat was de site waar ik een bon van gekocht had. € 25 voor een foto op canvas van maar liefst 120x80 cm. Een mastodont van een kader, waar we gelukkig een hele grote muur voor hebben.


De editor was prima, zeer gebruiksvriendelijk.

Je upload gewoon je foto, kiest het formaat en hupsa..

Het enige nadeel hier is dat er niet weergegeven wordt of je foto voldoende is van kwaliteit om te drukken op het gewenste formaat.


Bij de "extra opties" is het wel even opletten geblazen. Standaard staan er enkele items aangevinkt die je niet per se nodig hebt (zoals een speciaal ophangsysteem of een zwarte lijst om je foto - deze worden uiteraard aangerekend).


Bij "controleren" kan je je kader fictief zien hangen op een muur, en geef je het akkoord door het item in het winkelmandje te plaatsen.

Je wordt gewaarschuwd dat, indien je zelf een foto met slechte kwaliteit kiest, je dit niet kan retouren.


De bestelling werd ongelooflijk snel geleverd, en bij het uitpakken was het even spannend. Ik had namelijk een foto gebruikt die genomen werd met een smartphone. (Maar waar maakte ik me druk om, tegenwoordig zijn die smartphone cameras beter dan een gewoon handheld toestelletje).


Het resultaat? Een prachtige foto op canvas, die binnenkort mijn muur zal sieren (als mijn schoonpapatje hem komt omhoog hangen natuurlijk ;). )

5 keer bekeken1 reactie